ProfileSkuteczna pomoc Fundacji "Pan Władek".

Szczegóły można zobaczyć tutaj

Numer konta: 53 1160 2202 0000 0000 5069 9907
Przekaż 1%"

Najbardziej aktualne wiadomości z działalności są na FACEBOOK

ProfileKrzysiek Łoński > Sołectwo Sobowidz
"Smerfny Dzień Dziecka"
Serdeczne podziękowania dla Wszystkich którzy przyczynili się do pomocy w zorganizowaniu Naszego wyjątkowego "Smerfnego Dnia Dziecka".
Zaczynając od wykonania wspaniałego plakatu.
Pomoc od P. Leszek Orczykowski w wydrukowaniu plakatów, wspaniałej Radzie Sołeckiej za wykonanie ozdób które później zostały zawieszone na naszym wozie strażackim aby zmienił się w wioskę smerfów.
Radzie Sołeckiej Ania Karkocha, Anna Kicińska, Sławek Zdun, Żaneta Kopeć i Ochotnicza Straż Pożarna w Sobowidzu - OSP Sobowidz  za pomoc w pakowaniu paczek.
Naszym Panią za pomoc w umalowaniu smerfów Patrycja Jereczek, Alicja Wójcik.
Podziękowanie należą się naszym wspaniałym smerfom za pomoc w rozdawaniu paczek: Smerf "Ważniak" - Wójtowi Gminy Trąbki Wielkie Błażej Konkol, Smerf "Zgrywus" - Przewodniczący Rady Gminy Trąbki Wielkie Zbigniew Leszczyński, "Papa Smerf" - Fundacja "Pan Władek" Maria Władysław Ornowscy, "Smerfetka" - Dh. Dorota Piepiórka, kierowca wozu smerfów- Prezes OSP Krzysztof Piepiórka.
Dziękuję "Smerf Fotograf" - Andrzej Markowski za uwiecznienie naszej akcji zdjęciami i pięknym filmikiem.
Największe podziękowania należą się Naszym Wspaniałym Sponsorom bez których nie byłoby takiej pięknej akcji.
Dziękuję wszystkim których mogłem pominąć a pomogli.